Elérhetőségek

Szent Kereszt Lelkészség - Kálvária, Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Karmelita u. 1.
Telefon (ügyeleti időben: H, SZ, P 18:00-20:00): +36-30/961-6737
Telefon (sürgős esetben): +36-30/993-2964
E-mail:
kalvaria.szombathely@gmail.com
horvath.jozsef@martineum.hu
Postacím,...

Postacím, Bankszámlaszám

Postacím: 9701 Szombathely, Pf 211

Bankszámlaszám: CIB Bank: 11100805-18884643-36000001Vasárnapi hirdetés

Szentírás Vasárnapja

2017.09.24.

Szentírás Vasárnapja

Felújítási munkálatok a Lelkészségen

A Lelkészség előterének és a nyolcszögletű hittanteremnek felújítási munkálatai miatt a templomkert felőli bejárat még nem használható. A munkálatok várhatóan néhány hetet vesznek igénybe. Kérjük, hogy addig az iroda felőli bejáratot vegyék igénybe híveink.

Ministránsok meghívása

Szeretettel várjuk azokat a fiúkat és lányokat, akik már voltak elsőáldozók – templomunk most alakuló ministráns csoportjába. A vasárnap 9 órai szentmisék után a sekrestyében lehet jelentkezni.

Martineum Felnőttképző Akadémia Programja

A Martineum Felnőttképző Akadémia indulásának 25. évfordulója alkalmából szeptember 30-án, szombaton de. 10 órakor hálaadó szentmise lesz a Martineum udvarán, a pápai keresztnél.

A szentmisét követően pódiumbeszélgetés, gyermekprogramok lesznek, amelyeket már több alkalommal hirdettünk.

Az ünnepséget 17 órakor templomunkban tartandó zenés áhítat zárja. Közreműködik a Karmel Együttes.

Személyesen kísért szentignáci lelkigyakorlat

Október 20-23-ig (pénteken 17 órától hétfőn 15 óráig) szentignáci lelkigyakorlat lesz azok számára a Martineumban, akik szeretnék elmélyíteni Istennel való kapcsolatukat, életvitelszerűen szeretnék gyakorolni hitüket, mélyebb megértésre vágyakoznak, és szívesen vállalják a csendes elvonulást, hogy Istennel találkozzanak. Kedvezményes részvételi díj, szállással és étkezéssel: 15.000,- Ft. Jelentkezni lehet: 2017. október 5-ig 5.000,- Ft előleg befizetésével.

Mária Rádió

Mária Rádió Szombathelyen is megszólal október 8-tól az FM 88,4 MHz-en. Ebből az alkalomból október 7-én, szombaton 18.00-órakor a híveket közös szentmisére várják a Sarlós Boldogasszony Székesegyházba. A szentmisét Székely János megyéspüspök úr fogja celebrálni. Szeretettel várnak mindenkit, hogy együtt imádkozzanak a rádió szombathelyi küldetésének gyümölcseiért.

A Szombathelyi Egyházmegye programja

Martinus Exclusive hangversenysorozat indult a Püspöki palotában és a székesegyházban. Az érdeklődők számára plakátok mellett kiadásra került egy hangversenyfüzet is, amelyek letölthetők a Szombathelyi Egyházmegye honlapjáról.

Egyéb program

Élő Rózsafüzér gyalogos zarándoklat

Élő Rózsafüzér gyalogos zarándoklat indul október 7-én, szombaton délelőtt 10 órakor a Szent Márton templomtól, több templomot érintve a 16.45-kor a szintén a Szent Márton templomban tartandó szentmiséig.

Élő Rózsafüzér imádság záróeseményeként, október 8-án, vasárnap délután 15.15 órától Rózsafüzér Királynője tiszteletére rózsafüzért imádság, szentmise és körmenet lesz a Szent Márton-templomban, melyre szeretettel hívjuk a rózsafüzér társulatok tagjait és a Mária-tisztelő híveket. A szentmisét dr. Koltai Jenő aranymisés atya mutatja be.

 
Vissza az előző oldalra!
Szent Kereszt Lelkészség - Kálvária, Szombathely - Magyar