Elérhetőségek

Szent Kereszt Lelkészség - Kálvária, Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Karmelita u. 1.
Telefon (ügyeleti időben: H, SZ, P 18:00-20:00): +36-30/961-6737
Telefon (sürgős esetben): +36-30/993-2964
E-mail:
kalvaria.szombathely@gmail.com
horvath.jozsef@martineum.hu
Postacím,...

Postacím, Bankszámlaszám

Postacím: 9701 Szombathely, Pf 211

Bankszámlaszám: CIB Bank: 11100805-18884643-36000001Vasárnapi hirdetés

Évközi 33. vasárnap

2017.11.19.

Évközi 33. vasárnap

Krisztus Király ünnepe

Jövő vasárnap lesz Krisztus Király ünnepe, az egyházi év utolsó vasárnapja.

Szentségimádás szerte a Kárpát medencében

A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve Krisztus Király főünnepének előestéjére, november 25-én, szombatra szerte a Kárpát-medencében szentségimád hirdet a Kongresszus Általános Titkársága. Templomunkban jövő szombaton az előesti szentmise után 18 órától 19 óráig csendes szentségimádást tartunk csatlakozva az imafelhíváshoz. A mottója „20 000-en együtt úrral

Miseszándék előjegyzése

Az Adventi hajnali misékre, amelyek advent első hétfőjétől, hétfőtől péntekig reggel negyed 7 órakor lesznek, valamint a 2018-as évre már lehet szentmiséket előjegyezni.

Adventi hajnali misék

Az Adventi hajnali misék reggel ¼ 7 órakor kezdődnek. A templomot ¾ 6 órakor nyitjuk.

Karitász munkatársak meghívása

Az utóbbi hónapokban meglehetősen lecsökkent a Lelkészség karitász munkatársainak a száma. A feladat viszont nem kevés, hiszen oda kellene figyelnünk arra nagyon sok, anyagilag és lelkileg nehéz helyzetben élőre, akik a lelkészség területén laknak. Ezért ma, Szent Erzsébetnek, a karitász munka patrónusának az ünnepén azt, kérem, hogy akik indíttatást éreznek a karitász munkára, jelentkezzenek az irodában, a honlapunkon, vagy a Facebook oldalon.

 

EGYHÁZMEGYEI PROGRAM

Felvételi tájékoztató

A BRENNER JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA szeretettel hívja és várja a leendő 1. osztályos gyermeket és szüleiket felvételi tájékoztatóra november 22-én, szerdán 17 órakor az iskola épületében, amely a Brenner Tóbiás körút felől közelíthető meg.

Váltsuk meg Szent Márton köpenyét

Székely János megyéspüspök atya is meghirdette Egyházmegyénkben a „Váltsuk meg Szent Márton köpenyét” karitatív programot a szegények megsegítésére. Mint előző években is az oltár elé kosarat teszünk ki, ahova elhelyezhetik adományaikat, amelyeket karitász csoportunk tagjai karácsony előtt továbbítanak majd a lelkészségünk területén lakó részorulóknak. A kosár advent 3. vasárnapjáig bezárólag lesz az oltár előtt. Tartós élelmiszert (olaj, cukor, tészta, konzerv) és egyéb adományokat (nem használt, vagy megunt játékokat, egyénileg összeállatott karácsonyi csomagot, tiszta és még használható ruhaneműt) is köszönettel fogadunk. Előfordulhat, hogy valakinek gondot jelent az adomány megvásárlása és felhozatala, azoktól borítékban elhelyezett pénzadományt is elfogadunk.

 

MARTINEUM FELNŐTTKÉPZŐ AKADÉMIA PROGRAMJA

Adventi lelkigyakorlat fiataloknak

December 8-10-ig, péntek délutántól vasárnap délutánig 16-35 év közötti fiatalok számára lesz adventi lelkigyakorlat a Martineumban. A programot Csiszér László vezeti. Részvételi díj szállással, és teljes ellátással 6 000 Ft.

Jelentkezési határidő november 28.

Adventi lelkigyakorlat felnőtteknek

A Martineum Adventi  lelkigyakorlata december 15-én, pénteken 18 órától december 17-én , vasárnap 14 óráig tart. A lelkigyakorlatot Bejczi Tibor domonkos atya vezeti. Mottó: A hétköznapok Istene – Hogyan ismerem fel Istent a hétköznapokban? Részvételi díj, szállással, és teljes ellátással

12 000 Ft/fő. Jelentkezési határidő december 6. Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet: Tel: 94/514-354; Fax: 94/514-341; markovits@martineum.hu; www.martineum.hu.
Vissza az előző oldalra!
Szent Kereszt Lelkészség - Kálvária, Szombathely - Magyar