Elérhetőségek

Szent Kereszt Lelkészség - Kálvária, Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Karmelita u. 1.
Telefon (ügyeleti időben: H, SZ, P 18:00-20:00): +36-30/961-6737
Telefon (sürgős esetben): +36-30/993-2964
E-mail:
kalvaria.szombathely@gmail.com
horvath.jozsef@martineum.hu
Postacím,...

Postacím, Bankszámlaszám

Postacím: 9701 Szombathely, Pf 211

Bankszámlaszám: CIB Bank: 11100805-18884643-36000001Vasárnapi hirdetés

Évközi 26. Vasárnap

2017.10.01.

Évközi 26. Vasárnap

Elsőpéntek

Október 6-án, elsőpénteken de. 9 órakor lesz szentmise a Nyugdíjasok Házában. Délelőtt otthonaikban keressük fel betegeinket.

Este 8 órától 9 óráig elsőpénteki szentségimádást tartunk itt a templomban. Erre az imaórára szeretettel várjuk közösségeink tagjait és minden kedves hívőnket

Ministráns foglalkozás

Október 7-én, szombaton délelőtt 10 órára foglalkozásra várjuk a ministránsokat. Várjuk azokat a fiúkat és lányokat is, mint már az előző vasárnapon hirdettük, akik már voltak elsőáldozók és szívesen lennének alakuló ministráns csoportunk tagjai.

Egyházközségi hozzájárulás

Minden hónap második vasárnapján lehetőséget adunk, hogy befizethessék egyházközségi hozzájárulásukat. Így jövő vasárnap, október 8-án, a 9 és 11 órai szentmisék után a lelkészség irodájában tehetik meg.  A hozzájárulás mértéke a Katolikus Egyház által megajánlott összeg, amely az évi jövedelem fél százaléka keresőnként. Akik csekken akarják befizetni, csekket találnak az újságos asztalon, de lehet internetes átutalással is a honlapunkon www.kalvariatemplom.hu található bankszámla számra.

Martineum Felnőttképző Akadémia Programja

A Martineumban folytatódik a házasságról, családi életről szóló előadássorozat. Október 5-én, csütörtökön 18 órakor Éger Csaba pszichológus tart előadást. Téma: Divatba jött a gender! Mi lehet a biztos pont egy változóvilágban, ha már azt sem tudom, hogy fiú vagyok, vagy lány? Nemi szerepek a családban. A belépés díjtalan.

Személyesen kísért szentignáci lelkigyakorlat

Október 20-23-ig (pénteken 17 órától hétfőn 15 óráig) szentignáci lelkigyakorlat lesz azok számára a Martineumban, akik szeretnék elmélyíteni Istennel való kapcsolatukat, életvitelszerűen szeretnék gyakorolni hitüket, mélyebb megértésre vágyakoznak, és szívesen vállalják a csendes elvonulást, hogy Istennel találkozzanak.

Kedvezményes részvételi díj, szállással és étkezéssel: 15.000,- Ft

Jelentkezni lehet: 2017. október 5-ig 5.000,- Ft előleg befizetésével.

Mária Rádió

A Mária Rádió Szombathelyen is megszólal október 8-tól az FM 88,4 MHz-en. Ebből az alkalomból október 7-én, szombaton 18 órakor a híveket közös szentmisére várják a Sarlós Boldogasszony Székesegyházba. A szentmise főcelebránsa Székely János megyéspüspök úr lesz. A zenei szolgálatot felkérésre a Mária Rádió Dalpályázatán arany minősítést nyert Karmel Együttes látja majd el. Szeretettel várnak mindenkit, hogy együtt imádkozzanak a rádió szombathelyi küldetésének gyümölcseiért.

Élő Rózsafüzér gyalogos zarándoklat

Élő Rózsafüzér gyalogos zarándoklat indul október 7-én, szombaton délelőtt 10 órakor a Szent Márton templomtól, több templomot érintve a 16.45-kor a szintén a Szent Márton templomban tartandó szentmiséig.

Élő Rózsafüzér imádság záróeseményeként, október 8-án, vasárnap délután 15.15 órától Rózsafüzér Királynője tiszteletére rózsafüzért imádság, szentmise és körmenet lesz a Szent Márton-templomban, melyre szeretettel hívjuk a rózsafüzér társulatok tagjait és a Mária-tisztelő híveket. A szentmisét dr. Koltai Jenő aranymisés atya mutatja be.
Vissza az előző oldalra!
Szent Kereszt Lelkészség - Kálvária, Szombathely - Magyar